Open/Close Menu Sitio web Alejandra Gonzalez

Takat e Larta na bëjnë Edhe më atraktive, më seksipile, më tërheqëse… Mirëpo, nganjëherë NUK është lehtë t`i mbani – particulier për kohë të gjatë. Por, nëse i përmbaheni DISA rregullave të thjeshta të caktuara, mundësia për gjetjen e një påle këpucëve të rehatshme është shumë më e Madhe – për këtë kujdesu për këto pesë gabime të shpeshta gjatë blerjes së këpucëve me Taka të Larta. Ndryshimi i modës duket se na ka goditur të Errësira nga Kendall Jenner dhe Gigi Hadid te personazhet publikë shqiptarë, që na treguan se atletet NUK janě më Vetëm për palestër. Këmba Greke, me gishtin e Dytë dhe të tretë më të gjatë se gishti i madh, konsiderohet si këmba më e bukur estetikisht, APO ndryshe`këmbë modeleje`. Përthyeni xhinset nëse do të vishni xhinse të gjëra me një påle atlete, do t`Ju dukej vetja e zhytur si në thes, por nëse do i kombinonit me një påle çizme Deri Tek kyçi, atëherë do të kishit të bënit me një tenue krejt tjetër! Përthyeni xhinset Rreth 2 cm MBI çizme dhe do të krijoni iluzionin e këmbëve më të gjata. MOS zgjidhni çorape të gjata Kur vishni çizme Deri Tek kyçi, particulier Kur janě të bardha ose me ngjyra të ndezura. Nëse sandalet e veshura me çorape kanë qenë një ndër tendencat më interesante të sezoneve të shkuara, Kjo NUK do të thotë që çorapet NUK do të bien nga Fronius! Me çizmet Deri Tek kyçi bëni mirë MOS të eksperimentoni. Kush ka këtë lloj këmbe bën mirë të evitojë këpucët APO sandalet shumëtë ngushta që kanë tendencën të shtyjnë gishtin e Madh drejt gishtit të Dytë, PASI Kjo çon në deformimin e gishtit të Madh. KY modèle Lejon të veshësh, PA vuajtje, çdo lloj këpuce, përfshirë Edhe ATO me Top të theksuar dhe Taka të Larta, PASI gishtat Mund të përshtaten Fare mirë, PA u shtypur me njëra tjetrën.

Të famshmit shpenzojnë me mijëra dollarë për këpucët, e Këtu NUK përfshihen Vetëm femrat. Nga Ana tjetër, këto të Fundit kanë shumë variacione në MODELE, Duke qenë se larmishmëria e stileve duket se NUK ka të mbaruar. Me Taka, të sheshta, atlete, çizme (të gjata ose Deri Tek kyçi), Kambale… Euh, duket se numëruam Vetëm DISA. Çizmet Deri Tek kyçi NUK janě një tendencë, por një modèle që rikthehet çdo vjeshtë. Çdo vit duket se ndryshon Vetëm dizajni i këpucëve, PASI në thelb mbetet i njëjti modèle.